A-pple

EEN ORIGINELE IPHONE OPLADER HERKENNEN

Er zijn een aantal eigenschappen waaraan je een originele iPhone oplader kunt onderscheiden van de neppe opladers. De neppe kabels hebben bijvoorbeeld een ruwe afwerking van de contactpunten aan het uiteinde van de USB-connector. De originele kabels hebben een nette afwerking. De breedte van de de USB-connector van een originele kabel is altijd 7,7 mm x 12 mm, terwijl de neppe kabels heel verschillende breedtes hebben.

Tot slot is de kleur van een originele USB-connector altijd grijs en is die van de neppe vaak zwart of wit.

WAAROM BETAAL JE BIJ ONS BIJNA NIETS VOOR JE ORIGINELE IPHONE LADER?

Vind je het ook zo gek dat je bij ons voor zo’n lage prijs een originele iPhone lader kunt bestellen? We leggen je graag uit waarom wij dit product zo goedkoop kunnen aanbieden. Allereerst kopen wij onze iPhone laders direct bij de bron. Waardoor dit product al een stuk goedkoper wordt. Maar dat is niet het enige. Wij kopen producten in grote hoeveelheden in, waardoor we van schaalvoordelen profiteren. Tot slot zit onze originele iPhone lader niet in een mooi pakketje, maar kopen wij deze in bulkverpakkingen in. Ook dit speelt mee in de prijs.

Kortom allerlei redenen waardoor jij een lage prijs betaald en toch een originele iPhone kabel of lader in huis haalt. Dit betekent dus dat je geen originele iPhone kabel hoeft te kopen van 30 euro of meer! Want dat wil natuurlijk helemaal niemand. Maar je wilt ook geen rommel kabels kopen. Heb je dit wel eens geprobeerd? Dan weet je zelf wel dat die goedkope flut kabeltjes altijd kapot gaan. Bij ons koop je een originele iPhone kabel niet voor 30 euro, maar voor iets meer dan een tientje! Dit scheelt je dus meer dan helft! Bestel daarom vandaag nog een originele iPhone lader en kabel.

WAAROM JE ORIGINELE IPHONE LADER BIJ ONS BESTELLEN?

De lage prijs die wij hanteren is niet de enige reden om bij ons te bestellen. Nee er is meer! Wij kopen onze iPhone kabels direct bij de bron in en deze zijn voorzien van een officiële chip. De goedkope flut kabeltjes die je op elke hoek van de straat kunt bestellen, hebben dit dus niet. Bij de eerst volgende service update zal je dan ook de volgende melding te zien krijgen: “Deze kabel of dit accessoire is niet gecertificeerd” Je kunt deze melding negeren, maar op den duur is dit niet goed voor je iPhone. Wij bieden originele iPhone kabels en laders met de officiële chip! Bestel daarom vandaag nog je originele Apple oplader bij ons in de shop!

BESTEL VANDAAG JE APPLE OPLADER EN KABEL EN ONTVANG HEM MORGEN AL IN HUIS

Natuurlijk wil je zo snel mogelijk je telefoon weer op kunnen laden. Daarom bieden wij een uitstekende service. Bestel je vandaag je producten voor 17:00 uur? Dan ontvang je ze morgen al in huis! Zo kun jij snel weer online zijn!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »